26.06.2017

Energy Cool vinder Next Step Challenge Semifinale

Da der torsdag den 24 juni, 2017, i Musikhuset i Esbjerg, blev afholdt semifinale i Next Step Challenge, skulle det vise sig at blive en stor succes og særdeles mindeværdig aften. Det lykkedes nemlig Energy Cool at løbe af med sejren i kategorien "Energieffektive Teknologier". Det skete efter et langt udskillelsesforløb blandt mange dygtige virksomheder, hvor Energy Cool efter at have modtaget en masse læring og tips til en skarpere forretning, trak sig sejrigt ud af forløbet. Der er dog ikke tid til at hvile på laurbærene, da det nu er tid til at se fremad mod finalen og indfrielse af potentialet.

"Vi er nået langt, men der er SÅ meget potentiale og et kæmpe marked at indtage, så der er kun én strategi. Vi skal give den fuld gas hos Energy Cool, og det skal hele vores fantastiske team nok sørge for. Vi glæder os til at tage skridtet ind på scenen i den nationale finale og til hele den kæmpe rejse vi skal fortsætte på.”
Henrik Thorsen
CEO, Energy Cool

Der afholdes finale på tværs af brancher i København den 12 oktober 2017.

Stephanie Lose, Regionsrådsformand, Region Syddanmark, overdrager førstepræmien til Henrik Thorsen, Energy Cool.