25.06.2015

Energy Cool sikrer digital deling af oplevelser på sommerens festivaler

Det er sommer i Danmark og selvom vejret ikke altid arter sig derefter, så er det endnu en gang blevet festivalsæson i Danmark. Det betyder masser af mennesker samlet på et mindre område og dermed stor belastning på mobilnettet. Energy Cool vil igen i år være repræsenteret på festivaler rundt omkring i landet. Her vil vi medvirke til at skabe en stabil mobildækning, så gæsterne kan dele oplevelser med venner og familie på Facebook, Instagram ol., i det moment de sker.

Teleoperatørerne stiller i dag store krav til lavest mulige miljøpåvirkning, det æstetiske udtryk og ikke mindst mobiliteten og brugervenligheden i deres løsninger. Energy Cool har i Outdoor Flex en løsning der løser alle disse problemstillinger, da den indeholder verdens mest energioptimerede køleudstyr og er produceret efter operatørens ønsker og behov.

Kabinettet og det tilhørende køleudstyr er en perfekt løsning til diverse events, hvor der er behov for opstilling af mobile telemaster. Denne løsning vil være på plads rundt omkring i landet og sørge for køling og beskyttelse af det tekniske udstyr, der er forbundet til de mobile master. Dermed medvirker vi til at stormen af opkald, sms’er, billeder og data, forhåbentlig forvandles til en behagelig og ubemærket brise.

Energy Cool ønsker alle en god festival og mobildækning.