Legal Notice
  

Anvendelse:

Ved at benytte og besøge dette websted, accepterer du de vilkår og betingelser, som er forklaret i det følgende. Bemærk dog at Energy Cool forholder sig retten til at ændre i bestemmelser når som helst og efter eget skøn. Derfor anbefales det at disse linjer jævnligt gennemses.

 

Dette websted er udviklet til at give information om Energy Cool og vores produkter. Energy Cool har med alle midler forsøgt at sikre at alle oplysninger på denne side er bekræftede og korrekte. Der gøres dog opmærksom på at dette websted kan indeholde fejl af forskellig karakter.

 

Fortrolighed:

Energy Cool ønsker at handle respektfuldt og med stor integritet. Derfor vil alle oplysninger der sendes hertil blive behandlet med fortrolighed, medmindre der gives accept til andet fra afsender.

 

Varemærker & ophavsret:

Alle varemærker, logoer, al tekst, alle billeder og software, der vises på dette websted, tilhører, medmindre andet er angivet, Energy Cool og er beskyttet i henhold til ophavsretslovgivningen. Disse objekter må ikke kopieres til kommercielt brug eller distribution, ligesom de ikke må modificeres eller anbringes på andre sider, medmindre der er givet tilladelse hertil.

 

Anvendelse af ovennævnte, uden tilladelse fra Energy Cool, er forbudt og Energy Cool vil håndhæve sine immaterielle rettigheder i videst mulige omfang.

 

Andre websteder:

Dette websted indeholder links til andre websteder, som udelukkende har oplysende karakter for den besøgende. Energy Cool kan ikke holdes til ansvar for indholdet, informationernes nøjagtighed, eller overholdelse af beskyttelse af personlige oplysninger på disse websteder, da de ejes af tredjepart.

 

Kontakt:

Har du spørgsmål vedrørende disse vilkår og betingelser, er du velkommen til at kontakte os på info@energy-cool.com