Hvorfor vælge Energy Cool
  

1: Vi er i besiddelse af markedets mest energioptimerede kølesystem

Ved at tilpasse vores produkter i forhold til behovene i tele- og energibranchen, er det lykkedes os at skabe markedets mest energieffektive kølesystem. Sammenlignet med konventionelle køleløsninger, kan vi reducere energi forbruget med op til 90 %*. Dermed kan en Energy Cool løsning ikke blot spare penge. Den er også det rette valg, hvis du ønsker at yde en indsats for at redde miljøet og gøre verden til et sundere sted at leve.

 

*Baseret på danske klimaforhold

 

2: Vi er i besiddelse af markedets mest støjsvage kølesystem

I dag er støjforurening en vigtig factor, når man installerer teknisk udstyr i offentlige områder, eller private bygninger. Derfor har Energy Cool støjreducering blandt de vigtigste prioriteter i vores produktudvikling.  Vi ikke alene opfylder markedskravene – vi overgår dem.

 

3: Vi fokuserer på brugerdreven innovation

Hvis I har uforløste behov, så lad os det vide. Vi motiveres af udfordringer og er altid klar til at give vores bud på en problemløsning. Vi gør det til vores fornemmeste opgave at skabe den helt rette løsning, uanset hvad dette måtte være.

 

4: Vi er fleksible og hurtigt reagerende

En af vores største styrker er, at vi kan reagere hurtigt.  Dette giver os en fordel uanset om vi skaber løsninger for vores partnere, eller blot tilpasser os markedsændringer.

 

5: Vi tilbyder en total business case løsning

Ved oplysning af få informationer, kan vi præsentere et uforpligtende bud på en komplet business case, som er udformet efter jeres konkrete case. Den årlige besparelse, både finansielt og energimæssigt, vil blive præsenteret, ligesom at finansieringsforslag er inkluderet.

 

6: Vi er pålidelige

Vi er ærlige og vi overholder de aftaler og forhold, som er aftalt. Vi er personlige og ikke bange for at gøre tingene en smule anderledes end vores konkurrenter. Som et relativt ungt firma, har vi måtte måle os med nogle stærke og veletablerede firmaer. Vi har dog fokuseret på at forvandle vores svagheder til styrker og dermed styrket vores konkurrenceevne.

 

7: Vi benytter specialiserede leverandører

Vi benytter dele fra 28 nationale og international specialiserede underleverandører, før vi kombinerer det hele og forvandler det til markedets mest energi optimerede løsning, ved hjælp af vores knowhow og ekspertise. Ved at benytte specialister, sikrer vi at resultatet er skabt af de bedste tilgængelige delelementer. Intet mindre end det bedste er godt nok til Energy Cool og vores partnere.

 

8: Vi er specialiserede i ubemandet server- og teknikrum

Ved at fokusere på tele- og energibranchen, kan vi skabe specialiserede løsninger, som udelukkende er designet til at afhjælpe disse branchers problemer og udfordringer.

 

9: Vi er ambitiøse og altid på jagt efter nye måder at skabe forbedringer på

Vi hviler ikke på succesen ved opfyldte målsætninger. Derfor leder vi altid efter nye måder at forbedre os på. Vi bliver ved med at sætte nye mål, for at presse os selv til at fastholde en konstant udvikling, både personligt og for virksomheden. Vores ambitioner er skyhøje, men vores tankegang er helt nede på jorden.      

 

10: Vi har mange andre grunde, men de ni første grunde burde allerede have overbevist dig:-)

Vi er anderledes og vi tør at være anderledes, men det er kun for at opnå de bedste resultater for vores partnere.