Firmapræsentation
  

Virksomheden med de grønne visoner

 

Der findes mange virksomheder, som ønsker at gøre en forskel, men få har tankerne til at gøre det. Energy Cool har tankerne og et produkt som kan gøre en forskel og vi stiller os ikke tilfreds med kun at have intentionen. Vi fører den ud i livet.

 

Energy Cool blev stiftet af direktør Henrik Thorsen og medejer Lars Frank i 2009, da de så et udækket behov i kølebranchen, som de målrettet gik efter at finde en løsning på. Denne løsning har i dag uviklet sig til den mest energibesparende løsning indenfor køling af server- og teknikrum på markedet. Dette gør Energy Cool interessant for alle som ønsker at reducere deres energiforbrug og samtidig gøre en indsats for miljøet. Nutidens strenge krav til miljørigtig ventilation og støjbegrænsning bliver mere end opfyldt og der arbejdes konstant imod at forbedre os på alle parametre.

 

Energy Cool leverer både enkeltdele, delesystemer eller komplette løsninger, som er udviklet gennem brugerdreven innovation, hvilket gør at mange af de problematikker som eksisterede med ældre systemer er medtænkt og elimineret med en Energy Cool løsning.

 

Energy Cool er centralt placeret i Fredericia, 100 meter fra motorvejsafkørsel 59. Tilgængelighed er et nøgleord for Energy Cool, da vi fysisk og i overført betydning ønsker at bevare en stor grad af tilgængelighed i forhold til vores samarbejdsparter, så vi altid kan levere optimalt og effektivt.