Brandsikkert udendørs kabinet fra Energy Cool

Brandhæmmende overfor A2-s1, d0 / EI-60.

EC Outdoor Flex er et udendørs skab lavet af brandsikkert og vejrbestandigt materiale. Som standard er vægge og døre fremstillet i overensstemmelse med de europæiske brandkomponenter BD60 / EI60. Brandskærmene kan monteres på vores fabrik eller eftermonteres, hvis behovet opstår.

EC Outdoor Flex er et grundmodul og er designet til maksimal funktionalitet, pålidelighed og lydforhold.

Løsningen er tilgængelig f.eks. med integrerede ventilationsløsninger, brandholdere. Se valgliste. Der er mulighed for at placere RF-moduler og batterier i siden. EC Outdoor Flex sikrer 100% adskillelse mellem luftindtag og luftudladning, så kølingen er optimal selv på den varmeste dag.

EC Outdoor Flex kan produceres i forskellige størrelser.